Κρατήσεις
+30.28320.31005

Συνταγές

ΧΟΧΛΙΟΙ ΜΠΟΥΜΠΟΥΡΙΣΤΟΙ
  αλάτι και έπειτα τους πλένουμε με άφθονο νερό.  Βάζουμε στο τηγάνι αλάτι να κρυφτεί ο πάτος του τηγανιού, ελαιόλαδο, τους χοχλιούς, 1 κουταλίτσα θυμάρι και 1 ποτήρι άσπρο κρασί και αφήνουμε να σιγοβράζουν.
ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΜΕ ΞΙΝΟΧΟΝΤΡΟ
3 μελιτζάνες, τα βάζουμε στο τσικάλι όλα μαζί και αφήνουμε να βράζουν 10 λεπτά.  Βάζουμε 3 κομμάτια ξινόχοντρο σπασμένα, λίγη ντομάτα, αλάτι, πιπέρι, και τα αφήνουμε άλλα 15 λεπτά
ΚΑΤΣΙΚΑΚΙ ΜΕ ΑΓΚΙΝΑΡΕΣ
νάρες.Τσιγαρίζουμε το κρέας με 2 κρεμμύδια, βάζουμε 1 ποτήρι άσπρο κρασί  και το αφήνουμε να  βράσει για15’.Το αλατίζουμε, βάζουμε τις αγκινάρες να βράζουν μαζί για 15’ και στο τέλος προσθέσουμε πιπέρι.
ΜΟΣΧΑΡΙ ΜΕ ΜΠΑΡΜΠΟΥΝΟ ΦΑΣΟΛΑ
για 5’. Προσθέτουμε 1 ποτήρι άσπρο κρασί και αφήνουμε να βράσουν για 30’ ακόμα. Προσθέτουμε 1 κιλό φασόλια,αλάτι,κόλλιανδρο και μαιντανό και αφήνουμε για αλλα 20' και τέλος 1/2 κιλό ντομάτα, πιπέρι για 40'.
ΚΟΥΝΕΛΙ ΣΤΙΦΑΔΟ
1 κιλό κρεμμύδια, 2 φύλλα δάφνη, λίγο αλάτι και πιπέρι κανέλα, γαρύφαλλο, ½ κιλό φρέσκο ντομάτα.  Βάζουμε το κουνέλι με το λαδί σε σιγανή φωτιά για 5΄, το αλατίσουμε, βάζουμε 1 ποτήρι άσπρο κρασί και το ψήνουμε για 15-20΄.  Βάζο